Η κυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου θα αποζημιώσει τα θύματα του τραπεζικού εγκλήματος της Κύπρου

Κατά τη σημερινή συγκέντρωση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων στη Χοιροκοιτία δόθηκε ένα σαφές μήνυμα υπέρ των θυμάτων του τραπεζικού εγκλήματος της Κύπρου, από την κυβέρνηση του Νικόλα Παπαδόπουλου. Το κυβερνητικό πρόγραμμα, που ήδη έχει φτάσει σε κάθε σπίτι της Κύπρου, περιγράφει με τρόπο ρεαλιστικό, συγκεκριμένο και κοστολογημένο τον τρόπο που θα αποκατασταθούν όσοι πλήρωσαν μία κρίση που δεν δημιούργησαν και όλη την προηγούμενη πενταετία υπήρξαν θύματα της πολιτικής κοροϊδίας της απερχόμενης κυβέρνησης.

Εκ μέρους του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Περδίκης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Νίκος Παυλίδης.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Περδίκης ανέφερε:

"Σήμερα, μία ανάσα πριν τις εκλογές, ο κυπριακός λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικές πολιτικές. Καλείται να επιλέξει αν θα αφήσει να συνεχιστεί μία διακυβέρνηση που στηρίζεται σε "δεσμεύσεις" χωρίς αντίκρισμα. Θεωρώ πως ιδιαίτερα οι κάτοχοι αξιογράφων, γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανάγκη ανάδειξης των Δυνάμεων της Αλλαγής, ως μοναδική ρεαλιστική επιλογή διεξόδου από το τέλμα που μας έχει οδηγήσει η πολιτική του κ. Αναστασιάδη. Γνωρίζουν πως η νέα κυβέρνηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, έρχεται να απευθυνθεί στους πολλούς και τις ανάγκες τους".

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand