Ο Νίκος Αναστασιάδης στην απουσία δικής του πρότασης επιτίθεται στον Νικόλα Παπαδόπουλου επειδή μπορεί και θέλει να αποκαταστήσει τα θύματα της κατάρρευσης των τραπεζών

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος έχει τοποθετηθεί με τρόπο συγκεκριμένο, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο για την αποκατάσταση των θυμάτων του κουρέματος του 2013. Έναντι των προτάσεων αυτών, ο κ. Αναστασιάδης και ο περίγυρος του, λασπολογούν επιστρατεύοντας κινδυνολογικά σενάρια. Ευτυχώς η ωριμότητα του κυπριακού λαού είναι τέτοια, ώστε κάθε προσπάθεια από μεριάς του απερχόμενου Προέδρου, να εξαπατήσει και πάλι τους πολίτες θα πέσει στο κενό.

Ως Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, συστήνουμε στον απερχόμενο Πρόεδρο να τοποθετηθεί -αν μπορεί- πολιτικά προς τα θύματα του τραπεζικού εγκλήματος της Κύπρου. Γνωρίζουμε ωστόσο πως επιλέγει να μην το πράττει, διότι είναι αυτός που επί πέντε χρόνια αναιρούσε τις "δεσμεύσεις" του, τη μία μετά την άλλη σε μία διαρκή πορεία κοροϊδίας έναντι των κουρεμένων και των κατόχων αξιογράφων.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand