Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, δίπλα στους κατοίκους της Πάφου

Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Περδίκη, από κοινού με την Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος, με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα, κ. Αντρέα Ευλαβή, περιόδευσαν στο Δήμο και την Επαρχία Πάφου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, τα στελέχη το Κινήματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν ξανά με τους κατοίκους της Πάφου, της Επαρχίας που αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις.  Μετά τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Πάφου, κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, Προέδρου του Κινήματος, κ. Γιώργος Περδίκης δήλωσε:

«Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Φαίδωνος εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής μας συνεργασίας. Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζουμε τον Δήμαρχο Πάφου, ο οποίος έχει καταγγείλει σειρά πραγματικών ατασθαλιών που χρήζουν διερεύνησης. Έναντι των καταγγελιών αυτών βέβαια, βλέπουμε πως η Αστυνομία με την ανοχή του πολιτικού της προϊστάμενου, λοιδορεί τον κ. Φαίδωνος.

Για εμάς αυτό το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και αντανακλά τη συνολική προσέγγιση της απερχόμενης κυβέρνησης, που την χαρακτηρίζει η αλαζονεία και η αντιραστικότητα. 

Αναφορικά με τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές, ο κ. Περδίκης προσέθεσε:«Πρώτος στόχος για εμάς, ως επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, είναι η διάδοση του προγράμματος και του κυβερνητικού του σχεδιασμού. Σημαντικό στοιχείο είναι η πολυσυλλεκτικότητα της υποψηφιότητας του κ. Παπαδόπουλου, που θα αποτυπωθεί βεβαίως την επομένη και στο κυβερνητικό του σχήμα, που φιλοδοξούμε να εκφράζει και να εκπροσωπεί ευρύτατα κοινωνικά στρώματα. 

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand