Για ακόμα μία χρονιά αυτό το Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών προσφέρει κιβώτια κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης ξεκίνησε τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου με τη σταθερή στήριξη εκατοντάδων απόρων οικογενειών με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα. Στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου έχουμε μοιράσει εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοκ.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών έχει θέσει σε λειτουργία και φέτος το οικολογικό κοινωνικό παντοπωλείο και προσφέρει πακέτα αγάπης σε 160 άπορες οικογένειες Παγκύπρια. Θα θέλαμε ταυτόχρονα να εκφράσουμε τις ειλικρινής μας ευχαριστίες στα μέλη και φίλους του κινήματος που συνεισέφεραν από το υστέρημα τους  τους το συνολικό ποσό των  5,000 ευρώ.

Στόχος του Κινήματος μας είναι η συνεχείς δράσεις αλληλεγγύης σε μία κοινωνία που ακόμα αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, με μεγάλο αριθμό πολιτών να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πασχαλινά του ψώνια.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης ανέφερε:

«Από την έναρξη της οικονομικής κρίσης, το Κίνημα Οικολόγων βρέθηκε μπροστά για να απαλύνει τα προβλήματα των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Γνωρίζουμε βέβαια πως σημασία έχει οι αρχές της αλληλεγγύης και της βοήθειας να βρίσκονται ολόχρονα στον πυρήνα των δράσεων των πολιτών. Η σημερινή μας κίνηση, που θα βοηθήσει περισσότερες από 160 οικογένειες να γιορτάσουν το Πάσχα, ελπίζουμε να μην είναι πλέον απαραίτητη την επόμενη χρονιά. Τα κενά όμως σε επίπεδο κοινωνικού κράτους, δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Από μεριάς μας θα συνεχίσουμε μέχρι να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας που να στερείται βασικών αγαθών».

 

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand