Η έγκαιρη παρέμβαση τερμάτισε την παρανομία και την καταστροφή

Η έγκαιρη παρέμβαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, τερμάτισε την παρανομία και την καταστροφή, που εξελισσόταν στην κοινότητα Μαρωνίου.

Μετά από καταγγελίες κατοίκων Μαρωνίου, που αφορούσε λειτουργία παράνομου «Πράσινου Σημείου» και ανεξέλεγκτη ρίψη παντός είδους αποβλήτων σε τουρκοκυπριακό τεμάχιο, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ήταν από την αρχή δίπλα στους κατοίκους, προβαίνοντας σε πιέσεις έναντι των αρμόδιων αρχών για τον τερματισμό της παρανομίας και την πλήρη αποκατάσταση του χώρου.

Μετά από τα δυναμικά διαβήματα μας, αλλά και την έγκαιρη ανταπόκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος, όπως έχουμε πληροφορηθεί, πλέον ο χώρος έχει αποκατασταθεί, έχει απομακρυνθεί ο τεράστιος όγκος αποβλήτων και λαμβάνονται πλέον μέτρα, για την αποφυγή περαιτέρω αλόγιστης ρίψης αποβλήτων.

Συνεπώς, αξίζει να σημειωθεί πως με τον ρυθμό που ο ανοιχτός χώρος που δεχόταν όλα αυτά τα επικίνδυνα απόβλητα έχει προστατευτεί, αποφεύχθηκαν οι όποιες αρνητικές και μη ανατρέψιμες επιπτώσεις θα προκαλούνταν στην περιοχή.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand