Άχρηστη και ανούσια η αντιπαράθεση για τα ελληνικά αεροπλάνα

Παρατηρούμε μια άνευ ουσίας αντιπαράθεση, η οποία συντηρείται με πρωταγωνιστές τους κυβερνώντες, τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ γύρω από το θέμα της επικοινωνιακού χαρακτήρα συμμετοχής των ελληνικών μαχητικών F-16 στον ουρανό της Λευκωσίας για την στρατιωτική παρέλαση για την  58η επέτειο της ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι η εμπλοκή σε άνευ ουσίας αντιπαράθεση, αποτελεί σύνηθες σπορ για τα δύο μεγάλα κόμματα.

Το αποτέλεσμα αυτών των μικροπολιτικών παιγνίων είναι να δημιουργείται διχόνοια και αποπροσανατολισμός.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θυμίζουμε στους εμπλεκόμενους στην αντιπαράθεση αυτή ότι έχουμε ενώπιον μας σημαντικές και κρίσιμες προκλήσεις.

Η Exxon Mobil ετοιμάζεται για γεωτρήσεις τον επόμενο μήνα. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκος Κοτζιάς υπαινίσσεται την παρουσία αμερικανικών πολεμικών, να κάνουν παρέα στο αμερικανικό γεωτρύπανο. Οι Τούρκοι απειλούν τους πάντες. Μεταφέρουν τρυπάνια στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ατμόσφαιρα - λαμβάνοντας υπόψη και την περιρρέουσα κατάσταση στην περιοχή - φορτίζεται επικίνδυνα.

Αυτό που έπρεπε να ενδιαφέρει - πέραν των επικοινωνιακών υπερπτήσεων - είναι αν υπάρχει  προετοιμασία για αντιμετώπιση των όποιων τουρκικών επιθετικών δράσεων. Κι αυτό δεν θα γίνει με παρελάσεις και τυμπανοκρουσίες.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand