Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να υπάρξει διαχείρισης του θέματος του κ. Νίκολσον από την κυβέρνηση. «Ουδείς αναντικατάστατος »

Πιστεύουμε ότι το θέμα της καταγγελίας του Γενικού Ελεγκτή κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη  για το θέμα του διορισμού  του Πρόεδρου της  ΟΚΥπΥ κ. Νίκολσον είναι πολύ σοβαρό. Η καταρχήν διαπίστωση σύγκρουσης συμφερόντων και ασυμβίβαστου του κ. Νίκολσον από τον Γενικό Εισαγγελέα θέτει ενώπιον των ευθυνών της την ιδιά τη κυβέρνηση. 

Για να μην υπάρχει καμία επίπτωση ή αναστάτωση στη διαδικασία και την εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος για το ΓΕΣΥ επιβάλλεται η κυβέρνηση να πάρει άμεσες αποφάσεις. 

Θυμίζουμε ότι εμείς ως Kίνημα Oικολόγων - Συνεργασία Πολιτών από τον περασμένο Μάρτιο είχαμε θέσει θέμα για το ασυμβίβαστο και τη σύγκρουση συμφερόντων για τα μέλη του ΟΚΥπΥ.

Σήμερα μετά τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα , φαίνεται πλέον καθαρά ότι περίεργες μεθοδεύσεις υποστήριξαν αυτό το ασυμβίβαστο με απώτερο σκοπό την χειραγώγηση θεμάτων που αφορούν το ΓΕΣΥ. Κάποιοι φαίνεται να θέλουν να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα μέσα από τη λειτουργία του ΓΕΣΥ. 

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλούμε  άμεσα και επιτακτικά την Κυβέρνηση να αλλάξει στάση ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς, να υπάρχει διαφάνεια και να λειτουργήσει επιτέλους το κράτος σαν κράτος δικαίου με απόλυτα δημοκρατικές αρχές. 

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand