Διάλεξη με θέμα: «Η χρήση των φυτοφαρμάκων στη συμβατική γεωργία και η εναλλακτική λύση της βιολογικής καλλιέργειας»

Ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Οικολογικό Αγροτικό Σύνδεσμο (ΠΟΑΣ) «Οικοαγροτικός», διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Η χρήση των φυτοφαρμάκων στη συμβατική γεωργία και η εναλλακτική λύση της βιολογικής καλλιέργειας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:30 – 19:00 - Εγγραφές

19:00 – 19:05 - Καλωσόρισμα από το βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπο Θεοπέμπτου

19:05 – 19:15 - Πορίσματα από τη δημοσιογραφική διάσκεψη του ΠΟΑΣ Οικοαγροτικού για τη χρήση Φυτοφαρμάκων (Γιώργος Ηλιάδης).

19:15 – 19:30 - Το νομοθετικό πλαίσιο για τη χρήση φυτοφαρμάκων στην Κύπρο –Προϊστάμενος του Κλάδου Αγροχημικών και Ζωοτροφών, Τμήμα Γεωργίας, κ. Μάριος Αδαμίδης.

19:30 – 19:50 - Οι επιπτώσεις των φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων στην υγεία μας και τα οφέλη της χρήσης βιολογικών προϊόντων – Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Διατροφολόγων, Δρ Νίτσα Κοιλιάρη.

19:50 – 20:10 - Η βιολογική γεωργία στην Κύπρο: Προκλήσεις και Προοπτικές – Περιβαλλοντικός Μηχανικός, Διαχειριστής Βιολογικής Φάρμας, Nicolas Netien.

20:10 – 20:30 - Ερωτήσεις και Συζήτηση

Στο χώρο της εκδήλωσης θα παρατίθεται έκθεση ντόπιων βιολογικών προϊόντων και θα δίνονται δωρεάν μικρά δεντράκια Πολώνιας που είναι το πιο γρήγορο αναπτυσσόμενο δέντρο στον κόσμο.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand