Την Κυριακή 02 Αυγούστου ψηφίζουμε Έφη Ξάνθου - Στην τελική ευθεία οι δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς

Οι έκτακτες δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και θα καθορίσουν αν θα προχωρήσει ο Δήμος της Αγλαντζιάς μπροστά ή αν θα παραμείνει στάσιμος στα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 02 Αυγούστου.

Η εκλογή της Έφης Ξάνθου αποτελεί το καλύτερο σενάριο για μια Αγλαντζιά αναβαθμισμένη, για μια Αγλαντζιά που νοιάζεται για τους κατοίκους της και την ποιότητας ζωής τους, για μια Πράσινη Αγλαντζια.

Απώτερος στόχος μας είναι η Αγλαντζιά να έχει λόγο και ρόλο στην μετά-μεταρρύθμιση εποχή, με την εφαρμογή καινοτόμων και βιώσιμων πρακτικών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια πράσινη καθαρή και ασφαλή πόλη.

Αυτό που οραματίζεται η υποψήφια Δήμαρχος Αγλαντζιάς Έφη Ξάνθου είναι να παρέχει ο Δήμος υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, πέραν από τις τυπικές που αφορούν τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε να αποτελεί την γέφυρα που θα συνδέει τους δημότες μας με την κεντρική κυβέρνηση ώστε να υπάρχει τάχιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, χωρίς ταλαιπωρία και τεράστιο κόστος σε χρόνο και χρήμα.

Εμείς θέλουμε η πόλη μας να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο πράσινη, πιο ζωντανή!

Γιατί να ψηφίσουμε Έφη Ξάνθου την Κυριακή 2 Αυγούστου; Ψηφίζουμε Έφη Ξάνθου για πράσινη αλλαγή, για πράσινη οικονομία, για μια πράσινη Αγλαντζιά! Για να κάνουμε την πόλη της Αγλαντζιάς σύγχρονη και αποτελεσματική, μια πόλη - πρότυπο για όλη την Κύπρο!

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγλαντζιάς Έφη Ξάνθου θα προσέλθει στο Γ’ Δημοτικό σχολείο Αγλαντζιάς (κέντρο 'Ζ') την Κυριακή 02 Αυγούστου στις 10:30 π.μ. όπου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand