Ασαφής τα νέα μέτρα για αναχαίτηση της πανδημίας

Δυστυχώς τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία είναι γεμάτα αντιφάσεις, ασάφειες και προκαλούν αχρείαστα προβλήματα.

Η πλειοψηφία των πολιτών κατανοεί την ανάγκη να ληφθούν αυξημένα μέτρα προστασίας για να αποφύγουμε τα χειρότερα, αλλά τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν πείθουν. Το αντιδημοκρατικό διάταγμα για καθολική απαγόρευση των διαδηλώσεων προκαλεί την οργή των πολιτών με αποτέλεσμα το έργο διαχείρισης της πανδημίας να είναι δυσκολότερο.

Δεν είναι λογικό η κυβέρνηση να αφήνει ανεξέλεγκτες εστίες αυξημένου κινδύνου επιμόλυνσης αλλά να κλείνει μικρές επιχειρήσεις, και να περιορίζει ανθρώπινα δικαιώματα στοχοποιώντας συγκεκριμένους τομείς (αθλητισμού, πολιτισμού).

Είναι σημαντικό ο κρατικός μηχανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στηρίζοντας έμπρακτα τις ομάδες πολιτών οι οποίοι πλήττονται από αυτή τη κατάσταση.

Η Κυβέρνηση πρέπει να προγραμματίσει τις αλλαγές στις αγορές της με τρόπο που θα βοηθήσει την τοπική αγορά σε όλες τις επαρχίες. Χρειάζεται να ληφθούν μέτρα και προετοιμασία για να αποφευχθεί η εμβάθυνση της κρίσης.

Η επιδημιολογική μας εικόνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλάρωσης για αυτό πρέπει να επιδείξουμε όλοι/όλες και πρωτίστως η Κυβέρνηση την μεγίστη κοινωνική υπευθυνότητα και ωριμότητα για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πανδημία.

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand