Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχει ταχθεί στο πλευρό των κατοίκων για την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο γήπεδο «Ειρήνης και Φιλίας» στα Κάτω Πολεμίδια.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης και ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας Λάρνακας του Κινήματος κ. Δώρος Χριστοφή, συμμετείχαν την Παρασκευή 27/11 σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Λάρνακας για το θέμα της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Λεωφόρο Φανερωμένης.

Ο Πρόεδρος και Βουλευτής των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου και μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Οικολόγων Λάρνακας, συμμετείχαν σε εκδήλωση που οργανώθηκε από το Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με θέμα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών.

Ο Πρόεδρος και Βουλευτής των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου και μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Οικολόγων Λάρνακας, συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση που θα γίνει στον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με θέμα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών.

Ένας μεγάλος αριθμός πολιτών, καταγγέλλει ότι έχουν τοποθετηθεί δυο κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Δρομολαξιά – Μενεού, σε δύο διώροφες οικίες. Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Λάρνακας διερωτάται, άραγε κι αυτήν τη φορά έγιναν οι σωστές διαδικασίες και πάρθηκαν οι απαιτούμενες άδειες από τις δυο εταιρείες;

Σελίδα 1 από 2

Facebook

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand