Καλαντάρι 2020

Καλαντάρι Φεβρουαρίου

10 Φεβρουαρίου –   Μετά από κινητοποίηση και εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής στην οποία συμμετείχε ομάδα μελών του Κινήματος μαζί με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη έχει αφαιρεθεί η Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας στην περιοχή Κάμαρες στη Λάρνακα.

14 Φεβρουαρίου –   Μετά από καταγγελία κατοίκων και ενέργειες της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών προς τον Κοινοτάρχη Ανάγυιας, καθαρίστηκε ο χώρος από τα παράνομα υποστατικά και κλαδέματα σε περιοχή του χωριού. 

21 Φεβρουαρίου -   Πάρθηκε απόφαση από την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε οποιανδήποτε ενέργεια ή συζήτηση για δημιουργία νέας λατομικής ζώνης στην περιοχή Δελίκηπου μετά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων και πριν συζητηθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή όπου ενεγράφη από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

21 Φεβρουαρίου - Ακόμη μια παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας έχει αφαιρεθεί στην περιοχή του Στροβόλου στην οδό Κενταύρου μετά από κινητοποίηση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και των διαμαρτυρόμενων κατοίκων.

21 Φεβρουαρίου -   Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, με την έγκαιρη παρέμβαση της κατάφερε να ματαιωθεί η διεξαγωγή αγώνων σκοποβολής με δίσκους από τον κυνηγετικό σύλλογο Κέρβερο, στην περιοχή της Λάρας στην χερσόνησο του Ακάμα.

Καλαντάρι Ιανουαρίου

10 Ιανουαρίου - Μετά από καταγγελίες που δεχθήκαμε από τον Φεβρουάριο του 2019 για παράνομη λειτουργία Κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας στον Αρχάγγελο, προχωρήσαμε σε επίμονα διαβήματα και στην οργάνωση μεγάλης ομάδας πολιτών και τελικά καταφέραμε  την απομάκρυνση της Κεραίας.

More in this category:

Facebook

Κύλιση στην Αρχή

HD-Background Selector

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies..

Συμφωνώ

I understand