Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Ηλιάδης Γιώργος

Ηλιάδης Γιώργος

Επαρχία Λευκωσίας

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, εργάστηκε από έφηβος σε ποικίλες φύσεις εργασίας για τα προς το ζην, μέχρι και την ημέρα που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως μηχανικός αεροσκαφών. Ως μαθητής και φοιτητής, είχε ενεργό ρόλο στους αγώνες για τα δίκια της νεολαίας, την κοινωνία και την πατρίδα μας. Ασχολήθηκε με την μουσική, την τέχνη και τον αθλητισμό, όμως η προστασία του περιβάλλοντος και η αγάπη του για την φύση, ήταν αυτή που τελικά τον κέρδισε.
Σπούδασε Δασοπονία και Διαχείριση Φυσικού Περιβάλλοντος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Είναι αναγνωρισμένος Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001) και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ανώτατου επιπέδου (EEK 5).
Συμμετέχει ως expert σε Εθνικές Επιτροπές με θεματικές το Περιβάλλον και τις Συγκοινωνίες και είναι στέλεχος της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου, στην οποία διατέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης για 4 έτη. Παράλληλα, είναι ο Γενικός Γραμματέας του Συνασπισμού Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργαζομένων (ΣΥ.Μ.Ε.Α), Εκπρόσωπος Τύπου του Παγκύπριου Οικολογικού Αγροτικού Συνδέσμου και μέλος του Δ.Σ της Οικολογικής Κίνησης. Εδώ και 7 χρόνια καλείται σε σχολεία, δημαρχεία και άλλα οργανωμένα σύνολα σε Παγκύπρια βάση, για διαλέξεις που αφορούν περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα.
Τα τελευταία 5 χρόνια, διατελεί Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου είναι και στέλεχος της κεντρικής επιτροπής.

Αριθμός υποψηφίου: 5
Προσωπική σελίδα: