Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Κακουλλής Μιχάλης

Κακουλλής Μιχάλης

Επαρχία Κερύνειας

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1955. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο και υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά για 27 μήνες, πολεμώντας στην πρώτη γραμμή στο Ledra Palace στο φυλάκιο 4. Φοίτησε στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Aix – Marseille III στο Παρίσι, που θεωρείται ένα από τα 3 καλύτερα Πανεπιστήμια στην Γαλλία.
Μετά την αποφοίτηση του εργάστηκε στο Παρίσι σε πολυεθνική εταιρεία από όπου απέκτησε πείρα στον συμβουλευτικό τομέα και στην κατασκευή καλλυντικών.
Σήμερα είναι Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας LECIEL Paris η οποία κατασκευάζει καλλυντικά στο Παρίσι και το Μιλάνο, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τον περιβαλλοντολογικό παράγοντα, και τα πλείστα των προϊόντων είναι VEGAN και για τα οποία δεν γίνονται τεστ σε ζώα.
Έχει τεράστια ευαισθησία στην διατήρηση ενός καθαρού, πράσινου περιβάλλοντος. Κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με τον σεβασμό και την αγάπη στην φύση και το πράσινο, και στην χρήση προϊόντων και πρώτων υλών φιλικών προς το περιβάλλον.

Αριθμός υποψηφίου: 2
Προσωπική σελίδα: