Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Μανώλη Πάναγιώτης

Μανώλη Πάναγιώτης

Επαρχία Λευκωσίας

Γεννήθηκε στο Παλαιχώρι Ορεινής το 1951, πρώτο παιδί εφταμελούς οικογένειας. Βίωσε την φτώχεια και τη βιοπάλη από μικρό παιδί. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή και Οικονομική Σχολή Frederic με κατεύθυνση Επιδιόρθωση Οικιακών Συσκευών.
Εργάζεται από τα 20 του χρόνια, αρχικά σε εταιρεία, ως τεχνικός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών. Διατηρούσε εργαστήριο επιδιόρθωσης οικιακών συσκευών τα τελευταία 15 χρόνια, μέχρι και την αφυπηρέτηση του. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και συμμετέχει ως εξωφίκιο της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας. Εκλέγηκε Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου το 2011 και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Δήμου.
Υπήρξε μέλος Συνδέσμου Γονέων και είναι πρέσβης τουρισμού του Κυπριακού Οργανισμού Κύπρου. Είναι λάτρης της ποδηλασίας και είναι το κύριο μεταφορικό μέσο του για τις καθημερινές του ασχολίες. Είναι νυμφευμένος με την Ευρυδίκη Καζαμία-Μανώλη, βοηθός υπεύθυνη παιδικής λέσχης, και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Στέλιου και του Ραφαήλ.

Αριθμός υποψηφίου: 10
Προσωπική σελίδα: