Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Μουζούρη Ανθή

Μουζούρη Ανθή

Επαρχία Λευκωσίας

H Ανθή Μουζούρη γεννήθηκε στην Λευκωσία, απόφοιτος του οικονομικού κλάδου Λυκείου Κύκκου Β’. Σπούδασε Τουριστικές επιχειρήσεις και δούλεψε σε επιχειρήσεις συναφή με τον Τουριστικό Τομέα. Από το 2004 εργάζεται στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας σαν Λειτουργός Εναέριας Κυκλοφορίας.
Μεγαλωμένη σε φιλόζωη οικογένεια, από μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά τα ζώα και την φύση. Ζώντας πάντοτε με κατοικίδια, εισπράττοντας την ανιδιοτελή ανεκτίμητη αγάπη τους, καλλιεργήθηκαν οι αξίες του ανθρωπισμού, της οικολογικής συνείδησης, της ηθικής ευθύνης, του αλτρουισμού.
Η αγάπη της για τα ζώα την ώθησε να ενταχτεί στο Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών και συγκεκριμένα στην ομάδα δράσης για τα ζώα. Μια ομάδα που ασχολείται με την ευημερία των ζώων και τον χειρισμό καταγγελιών για κακοποιήσεις ζώων και προσπάθεια επίλυσης τους.
Μέλημα της είναι να παλέψει όσο μπορεί για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ζώων και να γίνει η φωνή τους. Ο πολιτισμός ενός κράτους φαίνεται από το τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει.

Αριθμός υποψηφίου: 12
Προσωπική σελίδα: