Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Παυλίδης Νίκος

Παυλίδης Νίκος

Επαρχία Λευκωσίας

Νομικός. Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στο Καϊμακλί, όπου και τώρα διαμένει.. Ο πατέρας του καταγόταν από τον κατεχόμενο Γερόλακκο. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, μετέβη στο Σύδνεϋ όπου και απέκτησε πτυχία στα Οικονομικά και Νομική με διάκριση και μεταγενέστερα με υποτροφία στο Λονδίνο, όπου είχε μεταπτυχιακές σπουδές σε χρηματοοικονομικά θέματα. Εργάστηκε στο Σύδνεϋ, Λονδίνο και από το 2003, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Δραστηριοποιείται στο Κίνημα από το 2011 και τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο Αντιπρόεδρος Α’. Είναι ο συντονιστής της θεματικής επιτροπής Κυπριακού και συμμετέχει ενεργά σε αριθμό θεματικών επιτροπών.
Εκπροσωπεί εδώ και σειρά ετών το Κίνημα σε διεθνή φόρα και συναντήσεις. Διατηρεί άριστες σχέσεις με τα πράσινα κόμματα της Ευρώπης και το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα και ήταν εκ των πρωτεργατών για τη επαναδραστηριοποίηση του Μεσογειακού δικτύου πρασίνων κομμάτων. Στους στόχους του περιλαμβάνεται η έμπρακτη υιοθέτηση και εφαρμογή στην Κύπρο βέλτιστων οικολογικών και περιβαλλοντικών πολιτικών και πρακτικών, βελτιώνοντας το επίπεδο ζωής των πολιτών, προάγοντας τη διαφάνεια και συμμετοχική δημοκρατία, και καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη διαφθορά.

Αριθμός υποψηφίου: 16
Προσωπική σελίδα: