Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Στυλιανού Λούκας

Στυλιανού Λούκας

Επαρχία Λάρνακας

Γεννήθηκε στην Αγλαντζιά το 1961. Αποφοίτησε το 1979 από το Πρακτικό στο Παγκύπριο Γυμνάσιο. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, εσωτερικού ελέγχου κλπ.

Εργάστηκε ως Διευθυντής Παραγωγής και Διευθυντής Πωλήσεων σε Βιομηχανία Επίπλων. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Συνεργατισμό, αρχικά ως Διευθυντής της ΣΠΕ Αλάμπρας και στη συνέχεια ως Διευθυντής Τραπεζικών Εργασιών στην Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας.  Ήταν από τους πρωτεργάτες για τη Συγχώνευση των Συνεργατικών Ιδρυμάτων. Ταυτόχρονα, ήταν Γραμματέας και Μέλος της Επιτροπής Χορηγήσεων της Περιφερειακής ΣΠΕ και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας ΣΥΝΕΡΓΚΑΖ Λτδ.

Έκτοτε είναι Αυτοεργοδοτούμενος και απασχολείται στον τομέα Αναδιάρθρωσης Δανείων ως χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. Είναι εγκεκριμένος Διαμεσολαβητής σε θέματα Αναδιάρθρωσης Πιστωτικών Διευκολύνσεων καθώς και για Εμπορικές υποθέσεις. Επίσης κατέχει τον επαγγελματικό τίτλο του Συμβούλου Αφερεγγυότητας. Διετέλεσε για δυο θητείες Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αλάμπρας.

Από μαθητής ενδιαφερόταν για τα κοινά. Πάντα πίστευε ότι η ομορφιά της φύσης θα σώσει τον κόσμο.  Είναι νυμφευμένος και έχει δυο ενήλικα παιδιά.

Αριθμός υποψηφίου: 5
Προσωπική σελίδα: