Το σχεδόν 1%  που δείχνουν οι δημοκοπήσεις ως απόσταση από την 6η έδρα για τη συνεργασία «Συμμαχία -Οικολόγοι»,  για εμάς μεταφράζεται σε ηχηρό μήνυμα. Χρειάζεται αγώνας και προσπάθεια για μια εναλλακτική απάντηση στο δίλημμα: ακροδεξιά ή κατεστημένο; Εμείς προσπερνούμε αυτό το δίλημμα. Ούτε ακροδεξιά, ούτε κατεστημένο! Η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά.

Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν την τάση των πολιτών, οι οποίοι στις έρευνες αυτές κατατάσσουν μέρα με την μέρα την συνεργασία «Συμμαχία – Οικολόγοι» πιο κοντά στον στόχο που έθεσε.

Οι συσπειρώσεις των Κινημάτων της συνεργασίας «Συμμαχία – Οικολόγοι»  είναι μεν ικανοποιητικές μέχρι σήμερα, καθώς χρειάζεται χρόνος η νέα αυτή συνεργασία να επικοινωνηθεί στους πολίτες και να εμπεδωθεί, όμως ταυτόχρονα αποκάλυψαν και ένα ακόμα πλεονέκτημα. Συγκριτικά με τα άλλα κόμματα, που παρουσιάζουν μεγάλα ποσοστά συσπείρωσης, άρα και χαμηλή δυνατότητα προσέλκυσης άλλων ψηφοφόρων, η συνεργασία «Συμμαχία – Οικολόγοι» έχει το περιθώριο πολύ μεγαλύτερης συσπείρωσης των Κινημάτων που την συντελούν και ως εκ τούτου πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες προσέλκυσης ψήφων. Γι’ αυτό η  συνεργασία «Συμμαχία-Οικολόγοι» μπορεί να εκλέξει Ευρωβουλευτή.

Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα επικοινωνήσουμε με σε όσους το δυνατόν περισσότερους πολίτες μπορούμε, να πάνε στις κάλπες και να εκλέξουν τον Ευρωβουλευτή της συνεργασίας «Συμμαχία – Οικολόγοι». Για πρώτη φορά η Κύπρος πρέπει να εκπροσωπηθεί στην ομάδα των Πρασίνων ή στους Ευρωπαίους Δημοκράτες. Στις 26 Μαΐου η συνεργασία «Συμμαχία – Οικολόγοι» θα εκλέξουν το νέο Ευρωβουλευτή!

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

β νσδ