Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης μαζί τον κ. Μιχάλη Παράσχο Επαρχιακό Γραμματέα Αμμοχώστου στις 09:00 π.μ. θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος στην Λευκωσία Περικλεούς 63 στον Στρόβολο με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ. Σίμο Ιωάννου, τον Αντιδήμαρχο Χρύσανθο Ζανέττου και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πόλυ Ευαγγελίδη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης έχει ζητήσει σε επιστολή του ημερομηνίας (18 /09 2019 ) προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όπως στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου κληθεί και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Σίμος Ιωάννου. Σκοπός της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου που ζητούν οι Οικολόγοι πρέπει να είναι ο καταρτισμός ενός γενικού σχεδίου για αντιμετώπιση των ενεργειών των Τούρκων για την Αμμόχωστο. Σε αυτό το σχέδιο δράσης υπό τον συντονιστικό ρόλο της Κυβέρνησης θα πρέπει να ενεργοποιηθούν τα κόμματα, οι απόδημοι, ο Δήμος Αμμοχώστου, η κοινωνία των πολίτων κλπ.

Δυστυχώς έχει χαθεί η ευκαιρία που μας έδινε η τελευταία συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή. Αντί προγράμματος δράσης τα κόμματα εξαντλήθηκαν σε άσκοπες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.