Η Μεγάλη Εβδομάδα, τα Άγια Πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου, μας βρίσκουν για ακόμη μια χρονιά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία, που εδώ και ένα χρόνο είμαστε αντιμέτωποι με ένα «αόρατο εχθρό» που στερεί από όλους μας την ευκαιρία να βρεθούμε με την οικογένεια μας, τους φίλους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Φέτος θα ζήσουμε ένα διαφορετικό Πάσχα. Με την ελπίδα να μας δίνει τη δύναμη, το πείσμα και την αντοχή να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και 25 χρόνια.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό.

Θα συνεχίσουμε δυναμικά και εμπράκτως να δηλώνουμε το παρόν μας στο πολιτικό γίγνεσθαι, υπερασπίζοντας με πίστη και θάρρος την ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας μας έναντι της Τουρκικής απειλής, την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα δικαιώματα όλων των πολιτών έναντι της κοινωνικής αδικίας αλλά επίσης των ζώων και της φύσης έναντι της βαρβαρότητας.

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά υπογραμμίζεται η σημασία των μηνυμάτων της οικολογίας αφού όλος ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι το υπέρτατο αγαθό είναι η υγεία.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Φυσικά Οικολόγους!