ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

Σιζόπουλος και ΕΛΑΜ δεν θέλουν να κριθούν από τις πολιτικές τους θέσεις αλλά από ένα πλαστό ψευτοδίλημμα που προσπάθησαν να συντηρήσουν καθ` όλη τη διάρκεια της προεκλογικής.

Αυτό τους το ψευτοδίλημμα έχει ανατραπεί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την συνεργασία Συμμαχία – Οικολόγοι να είναι στο παιχνίδι διεκδίκησης της 6ης Έδρας.

Τώρα που δεν μπορούν άλλο να κοροϊδεύουν το λαό με ψευδοδιλήμματα, φάνηκε η πολιτική τους “γύμνια”.

Από την μια ο κύριος Σιζόπουλος αρνείται να δώσει απαντήσεις σε όλα τα σοβαρά πολιτικά ερωτήματα που του τίθενται. Τουλάχιστον σήμερα παραδέχτηκε ότι δεν θα ενταχθεί στο ΓεΣΥ αφού στην πρωινή εκπομπή του 107,6 δήλωσε: «Είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας όπως εγώ με χρόνια καριέρας ,που έκτισα ένα όνομα που δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια της Κύπρου να θέσω συμμετοχή σε ένα σύστημα το οποίο είναι ακόμα υπό διαμόρφωση»;

Από την άλλη το ΕΛΑΜ λιποταχτεί από όλες τις τηλεοπτικές συζητήσεις των Πολιτικών Αρχηγών που εξαρχής είχε δηλώσει πως θα συμμετέχει.

Μια ματιά στην παγκόσμια επικαιρότητα δείχνει ξεκάθαρα ότι ούτε η ακροδεξιά δίνει απαντήσεις στο κατεστημένο. Το σκάνδαλο με τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι – τον οποίο συχνά επικαλείται το ΕΛΑΜ – αλλά και οι καταγγελίες για συνεργασία της Κυβέρνησης της Αυστρίας με το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων σε σκάνδαλο, αποδεικνύουν ότι η ακροδεξιά όταν παίρνει την εξουσία αποδεικνύεται διεφθαρμένη.

Κόντρα στο λαϊκισμό, στα συνθήματα και τα ψευτοδιλήμματα η Συνεργασία Συμμαχία – Οικολόγοι αποτελούν την μοναδική ξεκάθαρη πολιτική επιλογή η οποία έχει την δυναμική να κερδίσει την 6η Έδρα.

Ούτε κατεστημένο, ούτε ακροδεξιά.

Τους προσπερνάμε!