Ο Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Μιχάλης Παράσχος, υποδέχθηκε στο επαρχιακό γραφείο του Κινήματος στο Παραλίμνι τον κ. Αναστάσιο (Τάσο) Δημητριάδη ο οποίος υπέβαλε την υποψηφιότητα του για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου.

Ο κ. Δημητριάδης εργάζεται ως επαγγελματίας κινηματογραφιστής στον ΑΝΤ1 Κύπρου για 30 σχεδόν χρόνια. Με ρίζες από το κατεχόμενο Ριζικάρπασο από τον προπάππο του – τον αείμνηστο Πανάγο Οικονόμου, αδελφό του ιδρυτή του Μοναστηριού του Αποστόλου Ανδρέα – διατηρεί μια βιωματική σχέση με την Αμμόχωστο, η οποία βρίσκεται πάντα στην καρδιά του.

Το 2018 δημιούργησε το ντοκιμαντέρ «Άκου την Φωνή μου» για την αιχμάλωτη πόλη της Αμμοχώστου, το οποίο παρουσίασε σε πολλές πόλεις στη Κύπρο και στο εξωτερικό (Ελλάδα, Βρετανία κλπ.) που συγκίνησε το κοινό και ιδιαίτερα τους πρόσφυγες Βαρωσιώτες.

«Ο Αγώνας για την Αμμόχωστο για μένα, δεν είναι σύνθημα αλλά Ευθύνη, για την πόλη που μας καρτερεί. Ζω και ονειρεύομαι μια ελεύθερη Αμμόχωστο, που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη, όλης της επαρχίας και θα γίνει ξανά το διαμάντι της Κύπρου μας», δήλωσε ο κ. Δημητριάδης.

Ο κ. Μιχάλης Παράσχος καλωσόρισε τον κ. Δημητριάδη στον αγώνα για μια Ελεύθερη και Πράσινη Αμμόχωστο. 

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στην Επαρχία Αμμοχώστου θα αποφασιστεί στην Επαρχιακή Συνέλευση των μελών Αμμοχώστου που προγραμματίζεται να γίνει στις 22 Φεβρουαρίου 2021 η ώρα 18:00.

ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 2

ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 2