Φαίνεται πως τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα είναι οι επιτελάρχες του κ. Αναστασιάδη, όσο και ο ίδιος, ώστε να μην αντιλαμβάνονται την κοινωνική κατακραυγή που προκάλεσαν  οι δηλώσεις του σε σχέση με την αναφορά του σε “λεφτά της μαμάς”, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου για το κούρεμα δανείων μέσω της λειτουργιάς του δημόσιου φορέα Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων. Οι επιθέσεις σε βάρος της οικογένειας του Υποψηφίου Προέδρου κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, όχι μόνο χαρακτηρίζονται ως ανήθικες και προσβλητικές, αλλά και λόγω αυτού επιστρέφουν στο ακέραιο σε όσους τις εκστόμισαν.

Το γεγονός μάλιστα πως ο κ. Προδρόμου συνέχισε τη λασπολογία, πιάνοντας το νήμα από τον απερχόμενο Πρόεδρο, μαρτυρά τον πανικό όσων βλέπουν το τέλος της εξουσίας και των ακριβοπληρωμένων θώκων.

Δυστυχώς γι αυτούς, άπαντες στην Κύπρο είμαστε γνωστοί. Το έργο της κας Παπαδοπούλου ούτε περιμένει, ούτε ευελπιστεί σε αναγνώριση από όσους, όταν οι περιουσίες των Κυπρίων ληστεύονταν, έσπευδαν να σώσουν τα λεφτά των συμπεθέρων και των άλλων οικείων τους. Έστω και με αυτή τη χυδαία αφορμή λοιπόν, ο κυπριακός λαός έχει τη δυνατότητα να δει το πραγματικό πρόσωπο του απερχόμενου Προέδρου. Το πρόσωπο που επιμελώς προσπαθεί να κρύψει, πίσω από μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις, φοβούμενος να αποχωριστεί στην ασφάλεια του Προεδρικού.