Οι εικόνες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την οικτρά κακή κατάσταση των δημοσίων αποδυτηρίων στην ακτή Ολυμπίων δεν περιποιούν τιμή σε κανένα. Η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Κινήματος επικοινώνησε με την πρόεδρο του Ομίλου Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού Ακτής Ολυμπίου κ. Έρμα Στυλιανίδου, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει διαβήματα γραπτώς προς τον Δήμο και αναμένουν επίλυση του θέματος.

Το μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού κ. Φρύνη Ονουφρίου δήλωσε τα εξής: «Ελπίζουμε ότι θα γίνει άμεσα εξωραϊσμός και ανακαίνιση των αποδυτηρίων, για να μπορούν οι χιλιάδες λουόμενοι της ακτής Ολυμπίων να απολαμβάνουν τις ελάχιστες διευκολύνσεις που αναμένει κανείς από μια οργανωμένη δημοτική παραλία. Ειδικά εν καιρώ πανδημίας υπάρχει αυξημένη ανάγκη για τους πολίτες να απολαμβάνουν την φύση και τις παραλίες μας με ασφάλεια και προσοχή».

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Κίνησης Πολιτών «Πράσινη Λεμεσός» κ. Ηλίας Ιωακείμ επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού και έχει λάβει υποσχέσεις πως το ζήτημα θα τύχει τάχιστα διαχείρισης από πλευράς του Δήμου. Ελπίζουμε πως θα επιλυθεί το θέμα το συντομότερο.

όμιλος 4όμιλος 4όμιλος 4

Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού