Για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βάναυση συμπεριφορά απέναντι σε ζώα. Το νέο φρικτό περιστατικό κακοποίησης ζώων αφορά 12 γάτες που βρέθηκαν δολοφονημένες στην Επαρχία Λάρνακας στην περιοχή της Ορόκλινης.

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώων που επιβεβαιώνει την διαχρονική ανάγκη μας για δημιουργία και εφαρμογή της αστυνομίας ζώων. Μια προεκλογική δέσμευση του Προέδρου Αναστασιάδη που έμεινε στα αζήτητα. 

Πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να κακοποιούμε τα ζώα και να συμπεριφερθούμε σαν άνθρωποι; Μια κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη πρέπει να σέβεται κάθε μορφή ζωής και ιδιαίτερα τα ζώα .

Ο τρόπος συμπεριφοράς μας προς τα ζώα, αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας. Μελέτες αποδεικνύουν ότι πολλοί εγκληματίες και δολοφόνοι στη νεανική τους ηλικία βασάνιζαν και σκότωναν ζώα.

Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο να γίνονται ανεκτές αυτές οι συμπεριφορές βίας απέναντι στα ζώα. Το κράτος οφείλει να τα προστατέψει άμεσα. 

Απευθύνουμε έκκληση αν βρείτε νεκρούς γάτους σ’ αυτή την περιοχή, ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία στο 24804250 και στείλτε μας μήνυμα μέσω της σελίδας μας.