Αρχική Σελίδα 9 Candidates Local Elections 9 Διαμαντίδου Μαρία

Γεννήθηκε το 1977 στη Λεμεσό.
Ο πατέρας της Ανδρέας Ανδρέου από το Στρουμπί (Πάφος) είναι συνταξιούχος αξιωματικός αστυνομικός και η μητέρα της Σμαράγδα Ανδρέου από Λεμεσό είναι συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος.
Αποφοίτησε από το λύκειο του Αγίου Ιωάννη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στο τμήμα μουσικών σπουδών.
Επιστρέφοντας στη γενέτειρα της, τη Λεμεσό, ίδρυσε τη “Σχολή μουσικής χορού και θεάτρου Διαμαντίδου” την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Από την ημέρα ίδρυσής της έχει κάνει πάμπολλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ενώ συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού και όχι μόνο.
Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Αβραάμ, ψυκτικό στο επάγγελμα, πρόσφυγα από την Αμμόχωστο, γεννηθείς στη Λεμεσό.
Είναι μητέρα τριών παιδιών. Της Σμαράγδας Διαμαντίδου (25 ) απόφοιτο από το αγγλικό πανεπιστήμιο Bath Spa-καθηγήτρια φωνητικής στη Σχολή Διαμαντίδου, του Ονησίφορου Διαμαντίδη (23) φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης και της μικρής Φλωρεντίας Αβραάμ(5).
‘Ηταν πάντα εμπλεκόμενη στα κοινωνικά δρώμενα όπως και στα κοινά. Από πρόεδρος συνδέσμων γονέων στα σχολεία που φοιτούσαν τα μεγαλύτερά της παιδιά μέχρι πρόεδρος του πολιτιστικού σωματείου “Διαμαντίδου ” το οποίο διοργανώνει εκδηλώσεις για τη προώθηση της κυπριακής παράδοσης εντός και εκτός Κύπρου.
Είναι επίσης πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Ιδιωτών Καθηγητών Μουσικής αλλά και πρόεδρος του φωνητικού σχήματος του παραδοσιακού εργαστηρίου χορού «Αλεξάνδρα».
Συμμετέχει σε όλα τα κοινά της πόλης όπως μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς, φιλανθρωπικές και πολιτιστικές-πολιτισμικές εκδηλώσεις.
Αποτελεί ενεργό μέλος των πολιτιστικών και φιλανθρωπικών δράσεων των εκκλησιαστικών ενοριών της περιοχής της: εκκλησία Αρχαγγέλου Μιχαήλ- Πολεμίδια , εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα-Λεμεσός, εκκλησία Αγίου Νικολάου- Πολεμίδια, εκκλησία Αγίας Βαρβάρας-Ζακάκι, Ιερά Μητροπόλη Λεμεσού κ.α.

Ψηφίζουμε Μαρία Διαμαντίδου για τη Λεμεσό που ονειρευόμαστε! ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!