Αρχική Σελίδα 9 Candidates Local Elections 9 Σάββας Γ. Σάββα

Ο Σάββα Γ. Σάββας, είναι κάτοικος Τσερίου από το 1990, και κατάγεται από το χωριό Άλωνα. Είναι απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής στην Ελλάδα. Μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς.
Είναι σύμβουλος υγιεινής και ασφάλειας και συνεργάτης στο Δήμο Τσερίου όπως και στο χωριό Άλωνα, προσφέροντας αφιλόκερδος τις υπηρεσίες του.
Είναι εθελοντής Τμηματάρχης Πολιτικής Άμυνας (ΣΠΑ Πέρα Ορεινής).
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής επαγγελματικού προσόντος επίπεδο 5 (ΑΝΑΔ), ως επίσης και εκπαιδευτής Α βοηθειών & Πεδίου Μάχης.
Με την ιδιότητα του Εκπαιδευτή Α’ βοηθειών προσφέρει αφιλόκερδος τις υπηρεσίες του στην Πολιτική Άμυνα, στον Ερυθρό Σταυρό, στην Εθνική φρουρά, ως επίσης είναι εξεταστής στην Αστυνομική Δύναμη Κύπρου. Είναι συντονιστής παρατηρητών και επικεφαλής σε εθελοντική ομάδα άμεσης ανταπόκρισης για ακραία καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Τσερίου και στο χωριό του Άλωνα.
Το 2022 βραβεύτηκε στα ετήσια βραβεία περιβάλλοντος για την υποδειγματική εθελοντική του προσφορά στην κοινωνία και το περιβάλλον.
Υπήρξε πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και μέλος στους συνδέσμους γονέων και ΣΚΕ Τσερίου. Είναι μέλος στο ίδρυμα «Οδικής Ασφάλειας Γιώργου Μ. Μαυρίκιος».
Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος όσο αφορά το περιβάλλον και γενικά το οικοσύστημα, καθώς και στα θέματα ποιότητας, ασφάλειας και υγείας.
Επιθυμεί να εργαστεί μαζί με τους δημότες Τσερίου, ώστε να καταστεί το Τσέρι ένας Δήμος φιλόξενος, ευχάριστος, λειτουργικός, διαφανής και πράσινος.
Είναι νυμφευμένος με τη Φρόσω Σάββα από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας και έχει δυο κόρες την Μαρία και την Γεωργία.