Αρχική Σελίδα 9 Candidates Local Elections 9 Σταυρούλα Δημητρίου

H Δημητρίου Σταυρούλα γεννήθηκε στις 08 Απριλίου το 1988 και κατάγεται από την Κακοπετριά. Από το 2020 μένει μόνιμα στην Λακατάμια. Είναι παντρεμένη έχει μία κόρη, την Κυριακή, και είναι δύο ετών.
Σπούδασε Περιβαλλοντικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Έχει, επίσης, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική με κατεύθυνση τη διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος και κινδύνων.
Το 2013 εργάστηκε στο Κίνημα Οικολόγων για το συντονισμό και την οργάνωση δεντροφυτεύσεων στο πρόγραμμα Δεντροφυτεύσεις των Ανέργων. Έπειτα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια εργάστηκε στο Τμήμα Δασών για την υλοποίηση του έργου Διατήρηση της βιοποικιλότητας στο Μεταλλείο Αμιάντου στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους. Συνέχισε την επαγγελματική της καριέρα ως επιθεωρήτρια στο Τμήμα Περιβάλλοντος για θέματα ελέγχου της ρύπανσης και διαχείρισης αποβλήτων. Επίσης εργάστηκε ως λειτουργός του Κέντρου Επισκεπτών Γεωπάρκου Τροόδους στο Παλαιό Μεταλλείο Αμιάντου. Από το 2020 εργάζεται ως λειτουργός Περιβάλλοντος και Κοινωνικών προβλημάτων της Επαρχίας Λευκωσίας στο Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών.