Με ομόφωνη απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας ενέκρινε την εισήγηση του δημοτικού συμβούλου του Κινήματος κ. Λοϊζού Δημητρίου για δημιουργία πάρκου Σκύλων. Το πάρκο σκύλων ανοίγει τις πόρτες του για τους τετράποδους μας φίλους πολύ σύντομα, σε ένα όμορφο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους σκύλους μας δίπλα στον πεζόδρομο του Πεδιαίου ποταμού.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας κ. Λοϊζός Δημητρίου σε δηλώσεις του αναφέρει πως: «Θεωρούμε πως η δημιουργία πάρκου σκύλων στους Δήμους είναι μια αρχή, που πρέπει να υιοθετηθεί από όλους τους δήμους ολόκληρης της Κύπρου. Πρέπει επιτέλους όλοι να λάβουμε υπόψη τα δικαιώματα των σκύλων, αλλά και των ζώων.

Τα πάρκα σκύλων βοηθούν τα σκυλιά να κοινωνικοποιηθούν, να τρέξουν ελεύθερα και να παίξουν. Ευελπιστούμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με την επίσκεψη του στο πάρκο, δίπλα από το ΘΟΙ Λακατάμιας».

Διαχρονικά το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει όλες τις προσπάθειες που αφορούν την ευημερία των ζώων γενικότερα, και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα τόσο των ζώων όσο και των ιδιοκτητών τους.