Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συμπαραστέκεται έμπρακτα στον δίκαιο αγώνα υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας του οικοτροφείου τυφλών.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με την Αναπληρώτρια Πρόεδρο κα. Έφη Ξάνθου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Μανώλη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Αντώνη Μαυρομμάτη, παρευρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Τυφλών.

Ο κ. Περδίκης, ο οποίος είναι επίτιμο μέλος της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών, απηύθυνε χαιρετισμό στην διαμαρτυρία και τάχθηκε ενάντια στην έξωση που επιχειρείται κατά των 7 τυφλών συνανθρώπων μας οι οποίοι στεγάζονται στο οικοτροφείο.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ενώνουμε την φωνή μας με την ΚΥΣΟΑ για εφαρμογή σύμβασης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες. Απαιτούμε την πλήρη αναγνώριση των ατόμων με αναπηρίες ως ισότιμων πολιτών που απολαμβάνουν μέτρα θετικής διάκρισης και δικαιοσύνης και δεν αποδεχόμαστε τις αποφάσεις που τους αφήνουν εκτεθειμένους.

2