Στις 3 Μαΐου οι Υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Μαρία Κολά και κ. Βάσω Κυριάκου-Πελεγκάρη, έλαβαν μέρος στη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (EGP) στις Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με υφιστάμενους πράσινους ευρωβουλευτές και ευρωβουλεύτριες, καθώς επίσης να συνομιλήσουν με άλλες υποψηφιότητες από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η προεκλογική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, στην καρδιά της Ευρώπης, είχε ως κυριότερο στόχο να φέρει κοντά εκπροσώπους όλων των πράσινων ψηφοδελτίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να ενδυναμώσει την πράσινη φωνή. Μέσω των leading candidates, Bas Eickhout και Terry Reintke, το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα πως «με θάρρος και όραμα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε μορφής φασισμό σε όλα τα επίπεδα!».

Η δική σου απάντηση είναι στις 9 Ιουνίου να ρίξεις πράσινο στο μαύρο για μία πράσινη και προοδευτική Κύπρο, για μια πράσινη και προοδευτική Ευρώπη!