Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 19:30, Επαρχιακή Συνέλευση Αμμοχώστου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στα γραφεία του Κινήματος, στην Αμμόχωστο, όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης και ο Επαρχιακός Γραμματέας Αμμοχώστου κ. Μιχάλης Παράσχος.

Η συνέλευση διεξάγεται ενόψει του Παγκύπριου Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στις 09:30 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, για χρονική επέκταση της θητείας των διοικητικών οργάνων του Κινήματος και εκλογή του/της νέου/νέας Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της Επαρχιακής συνέλευσης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα δεχθεί εισηγήσεις από τα μέλη του Κινήματος ενώ θα διεξαχθεί ελεύθερη συζήτηση για τα θέματα του συνεδρίου. Θα εξεταστούν επίσης τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία των βουλευτικών εκλογών.

Πριν τη συνεδρίαση ο κ. Περδίκης θα συναντηθεί με τον κοινοτάρχη Ξυλοφάγου κ. Γεώργιο Τάσου για το θέμα των ανεξέλεγκτων καύσεων σκουπιδιών, στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου.