Στελέχη και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζουν και συμμετέχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας – Ακάμας Ώρα Μηδέν! που διοργανώνουν από κοινού οι ομάδες πρωτοβουλίας «Save Akamas / Save Cyprus» και «Cyprus Natural Coastline – Πρωτοβουλία για την Διάσωση των Φυσικών Ακτών» το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου στις 10:30 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών με πορεία προς το Προεδρικό μέγαρο.

Το τελευταίο διάστημα, όπως όλοι/ες γνωρίζετε παρατηρείται μια πρωτοφανής, ιδιαίτερα ανησυχητική και υπερβάλλουσα σπουδή για όπως-όπως κλείσιμο της διαδικασίας εκπόνησης του Τοπικού Σχεδίου (Κοινοτήτων) Ακάμα, σε βαθμό που όχι μόνο θέτει εν αμφιβόλω τον ορθολογισμό των προνοιών που προωθούνται αλλά ευτελίζει και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Εμείς θεωρούμε πως η στάση της Κυβέρνησης Αναστασιάδη είναι πολιτικά ανεύθυνη και περιβαλλοντικά ασύδοτη και καταστροφική. Γι’ αυτό καλούμε τα μέλη και φίλους του Κινήματος να δώσουν το δυναμικό παρόν τους στην διαμαρτυρία ώστε να δώσουμε όλοι/ες μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο αναθεωρημένο τοπικό σχέδιο και υπέρ της προστασίας και διαφύλαξης του Ακάμα – του πράσινου πνεύμονα του νησιού μας.

Αφήστε επιτέλους τον Ακάμα να ευημερήσει!