Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, συγχαίρει τα νεοκλεγέντα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κρήτου Τέρρας και ιδιαίτερα συγχαίρει τον Αναπληρωτή Επαρχιακό Γραμματέα Πάφου και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, κ. Νικόλα Αρκαδίου, για την εκλογή του.

Ευχόμαστε στον κ. Αρκαδίου και τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το υπόλοιπο της θητείας που απομένει μέχρι τις επικείμενες εκλογές, με τις οποίες τίθενται σε εφαρμογή τα νομοσχέδια της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τόσο η Κοινότητα Κρήτου Τέρρας, η οποία θα συνενωθεί με τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς και άλλες 12 Κοινότητες, όσο και οι υπόλοιποι Δήμοι και Κοινότητες σε όλη την Κύπρο, καλούνται, ως τα κατ’ ουσίαν μεταβατικά Συμβούλια, να ανταποκριθούν με επιτυχία στην πρόκληση της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η πρόκληση αυτή απαιτεί αφοσίωση, συνέπεια και συναινετικότητα, χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε ότι ο κ. Αρκαδίου διαθέτει και θα προσδώσει στη νέα σύνθεση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κρήτου Τέρρας.

Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών