Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζει την αγανάκτηση του για την ανικανότητα και τον αφόρητο εμπαιγμό των κυβερνώντων σε βάρος της πόλης του Ζήνωνα και της επαρχίας. Απαιτούμε την άμεση υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος της παράδοσης της επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας αναφορικά με τη νέα πτέρυγα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2020.

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε πως οι πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά. Είτε αυτοί είναι ασθενείς, συγγενείς και φίλοι άλλα και όσοι εργάζονται στον τομέα των υπηρεσιών υγείας. Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση επίλυση του προβλήματος.

Η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε ότι αξίζει για την επαρχία Λάρνακας να ολοκληρωθεί σύντομα η καινούργια πτέρυγα και να λειτουργήσει κανονικά το νοσοκομείο.

Για τον σκοπό αυτό αύριο Πέμπτη 21/11/19  το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με τα κόμματα ΑΚΕΛ και Συμμαχία Πολιτών συμμετέχουμε σε διαμαρτυρία στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για τις συνεχείς αναβολές στην αποπεράτωση του έργου της νέας πτέρυγας.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στις 09:30 π.μ. θα συμμετέχει η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Κινήματος κα Έφη Ξάνθου, ο Επαρχιακός Γραμματέας Λάρνακας κ. Γιώργος Χαραλάμπους, αντιπροσωπεία, μέλη και φίλοι του Κινήματος.