Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο νέος χώρος στάθμευσης της Πάφου.

Ένας χώρο που κατά γενική ομολογία σχεδιάστηκε άψογα και λειτουργεί ομαλά, ένας χώρος με αρκετά δένδρα και όμορφα παρτέρια πρασίνου.

Δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα δεν είναι η καλύτερη. Τα φυτά και τα λουλούδια έχουν πνιγεί από χόρτα που φτάνουν το ένα μέτρο.

Παντού άδεια μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, τενεκεδάκια που κάποιοι ασυνείδητοι ξεφορτώνονται δημιουργώντας μια αποκρουστική εικόνα.

Την ίδια δυστυχώς εικόνα παρουσιάζει και ο χώρος περιμετρικά του χώρου στάθμευσης. Εκεί σταθμεύουν καθημερινά όλοι όσοι χρησιμοποιούν το κέντρο της πόλης, είτε για ψώνια, είτε για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που γίνονται συχνά στο Δημαρχείο και στις γύρω πλατείες.

Πρόθεση μας δεν είναι να μειώσουμε κανένα έργο που γίνεται. Το τελευταίο διάστημα όμως οι όποιες προσπάθειες μας να επικοινωνήσουμε και να ζητήσουμε την λήψη μέτρων δεν έχουν αποτέλεσμα.

Για μία ακόμη φορά ζητούμε όπως ο Δήμος Πάφου προχωρήσει στην πλήρωση κενωθείσας θέσης Γεωπόνου. Χωρίς Γεωπόνο ο Δήμος παρανομεί, αφού η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη: Η συντήρηση των πάρκων και των χώρων πρασίνου επιβάλλεται να συντονίζεται από ειδικό και στην προκειμένη περίπτωση μόνος ειδικός είναι ο Γεωπόνος.

Η ποιότητα ζωής είναι κάτι που δικαιούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αυτής της πόλης. Υποχρέωση του Δήμου είναι να τη διασφαλίζει.