Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στην πυρόπληκτη περιοχή της Επταγώνειας την Κυριακή 24 Οκτωβρίου που διοργανώθηκε από την κοινότητα και τοπικές οργανώσεις.

Στη δεντροφύτευση συμμετείχαν βουλευτές του Κινήματος, ηγεσία, μέλη της επαρχιακής επιτροπής Λεμεσού, και φίλοι δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη δημιουργία πρασίνου στην καμένη γη. Το Κίνημα διαχρονικά αγωνίζεται για την ανάπτυξη, διατήρηση και προστασία του πράσινου στην Κύπρο, ιδιαίτερα σε περιοχές που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής του Κινήματος κ. Σταύρος Παπαδούρης ανέφερε «Ανάμεικτα τα συναισθήματα στη σημερινή δεντροφύτευση στην Επταγώνεια…Από τη μια το καμένο τοπίο μας θύμισε ότι ο χειρότερος εχθρός της φύσης είναι ο άνθρωπος, από την άλλην και πάλι αρκετοί άνθρωποι έδωσαν ξανά το αισιόδοξο μήνυμα ότι οι στάχτες είναι προσωρινές και το τοπίο σιγά σιγά θα πρασινίσει και πάλι. Θερμές ευχαριστίες σε όλη την κοινότητα του χωριού για τον άρτιο συντονισμό και τη θερμή φιλοξενία!!».

Υπενθυμίζουμε πως, ως Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών έχουμε δεσμευτεί πως θα φυτέψουμε τουλάχιστο τόσα δέντρα όσους ψήφους έχουμε λάβει στις εκλογές του 2021, δηλαδή τουλάχιστο 15.762. Την ίδια υπόσχεση δώσαμε και το 2011 και το 2016 και είχαμε ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό που είχαμε βάλει στόχο, φυτεύοντας συνολικά 13,961 δέντρα και 19,948 δέντρα την περίοδο 2016-2021 σε όλη την Κύπρο.

Συνεχίζουμε δυναμικά λοιπόν την νέα εκστρατεία μας και ελπίζουμε πως θα είστε συνοδοιπόροι στο έργο μας και αυτή τη φορά!