Η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών πραγματοποίησε σήμερα στις 7:00 το απόγευμα το κόψιμο της βασιλόπιτας στην παρουσία του Προέδρου κ. Γιώργου Περδίκη, του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαϊδη, Ο Δήμαρχος Ύψωνα κ. Παντελής Γεωργίου, στελεχών, μελών και φίλων του Κινήματος.

Ο κ. Περδίκης σε δηλώσεις του ανέφερε πως το 2019 είναι ένα έτος κατά το οποίο έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι και καθόλου περιθώριο αποτυχίας.

«Είναι η χρονιά που η πρέπει Κύπρος θα ενταχθεί σε ένα Γενικό Σχέδιο Υγείας, παρόλα τα προσκόμματα και τα σοβαρά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει. Προτεραιότητα επίσης τίθεται και στα ζητήματα περιβάλλοντος, εφόσον πλέον το 2020, έτος κατά το οποίο η Κύπρος καλείται να ανταποκριθεί σε μια σειρά από ψηλές προδιαγραφές και στόχους που τέθηκαν από την ΕΕ», είναι πλέον πολύ κοντά».

Αναφερόμενος στα πιο πάνω, ο Πρόεδρος του Κινήματος καυτηρίασε τα ισχυρά συμφέροντα, τα οποίο όπως τόνισε καταπιέζουν τους απλούς πολίτες, τη φύση, το όραμα για μια ελεύθερη και δημοκρατική Κύπρο.

Τέλος ο κ. Περδίκης ευχήθηκε μια χρονιά καλή και πράσινη, σε μια Κύπρο ελεύθερη από την κατοχή, τον εποικισμό και τον κίνδυνο του τουρκικού επεκτατισμού.

6

6

6

6

11

viber image