Θεωρώ προκλητική τη συνέντευξη του απερχόμενου Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη στον «Φιλελεύθερο» ο οποίος περίπου θεωρεί ως προσωπικό success story τους λεγόμενους θετικούς δείκτες της οικονομίας.

Δυστυχώς ο κ. Γεωργιάδης μάλλον ξεχνά ότι η χώρα έχει έναν από τους πιο υψηλούς δείκτες στην Ευρώπη στα ΜΕΔ, στο δημόσιο χρέος και στο χρέος των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, ότι εμφανίζονται για πρώτη φορά μετά το 1974 άστεγοι και η χώρα διασύρεται διεθνώς λόγω της πολιτικής για τα διαβατήρια έναντι των λεγόμενων επενδύσεων.

Το φυσικό περιβάλλον μας βιάζεται συνεχώς από εγκληματικές κυβερνητικές πολιτικές. Αυτή είναι η Κυβέρνηση και η κατάσταση που αφήνει πίσω του ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος έχει ουσιαστικά παραιτηθεί μετά από πόρισμα ανεξάρτητης επιτροπής που του έχει καταλογίσει σοβαρότατη ευθύνη για την καταστροφή του Συνεργατισμού.

Ο κ. Γεωργιάδης φεύγει με ένα αρνητικό πρόσημο σε ό,τι αφορά την οικονομία και την κοινωνία και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ξεχάσει κανένας όλα αυτά τα αρνητικά τα οποία αφήνει πίσω του.