Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διοργανώνει δημόσια διαβούλευση με οργανώσεις, φορείς και άτομα που ενδιαφέρονται για τα θέματα που αφορούν την ευημερία των ζώων. Από τη μέχρι σήμερα κατάσταση στα θέματα ευημερίας και προστασίας των ζώων στην Κύπρο, θεωρούμε ότι το Κυπριακό κράτος και η κοινωνία δεν μπορούν να περηφανεύονται για τη στάση τους.

Από τη μια το κράτος αδυνατεί να υιοθετήσει και να υλοποιήσει νομοσχέδια, που να αγγίζουν την ουσία της ευημερίας των ζώων και από την άλλη η Κυπριακή κοινωνία δεν φαίνεται να αλλάζει νοοτροπία στα εν λόγω ζητήματα.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ζητούν τις απόψεις φορέων και ατόμων για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να καταρτιστεί μια πολιτική στρατηγική στα θέματα ευημερίας των ζώων. Κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης θα καταγραφούν όλες οι εισηγήσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που θα ετοιμάσει ένα συνολικό πλάνο.

Η διαβούλευση θα γίνει σήμερα 2 Μαρτίου, ώρα 6:00μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, παρουσία του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, κ. Γιώργου Περδίκη.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών