Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η απόφαση του Δικαστηρίου Πάφου.

Επιδικάστηκε στην εκκλησία το ευτελές ποσό των 7,500.000 ευρώ. Ποσό που καλείται να πληρώσει ο Δήμος Πάφου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αντί έφεσης ο Δήμος θα προχωρήσει σε αυτό που επιθυμεί διακαώς. Να προχωρήσει η ανέγερση του Ναού να τελειώνει με αυτό το ζήτημα.

Είναι γνωστή η στρεψοδικία των Δημοτικών Συμβούλων της ΕΔΕΚ και κυρίως η αθέτηση από τον Δήμαρχο της προεκλογικής του δέσμευσης στην Επαρχιακή Επιτροπή των Οικολόγων. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που δώσαμε την στήριξη μας στον Δήμαρχο.

Μια απόφαση που τελικά έχει μετατραπεί σε μπούμερανγκ. Για αυτό και η απόφαση δεν έχει ιδιαιτέρως σημασία ούτε για τον Δήμο ούτε για τη εκκλησία. Ένας συμβιβασμός και θα είναι όλοι τους ευχαριστημένοι. Έτσι κι αλλιώς στην Κυπριακή κοινωνία, έχει εμπεδωθεί το πάρε δώσε.

Το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής είναι άγνωστες λέξεις για μερικούς. Κρίμα για την Πάφο και τους Παφίτες αντί να αναβαθμίσουν τον Δημόσιο Κήπο και να δημιουργήσουν ένα πνεύμονα πρασίνου που να γίνει πόλος έλξης τον οδηγούν στην συρρίκνωση και στο τσιμέντωμα.

Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων -Συνεργασία Πολιτών, καλεί έστω και την δωδεκάτη σε συστράτευση για να σωθεί ο Δημόσιος Κήπος.

 

Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών