Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Εφαρμογή της τεχνολογίας 5G: προκλήσεις και αντιδράσεις» αύριο Παρασκευή 1η Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ. Θεόδωρος Μέτσης, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος, Μηχανικός Περιβάλλοντος θα αναλύσει την νέα τεχνολογία 5G όπως επίσης και τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει αυτή στην ανθρώπινη υγεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής 01/11 στο Αμφιθέατρο 2, κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση είναι το «Σωματείο Ατόμων Επηρεαζόμενων από την Ακτινοβολία Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας» – ΑΣΠΙΔΑ και η Πράσινη Λεμεσός.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  25342661 για περισσότερες πληροφορίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου η αυθαιρεσία και της ασυδοσία των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών – οι οποίες αγνοούν προκλητικά τη νομοθεσία και εκμεταλλευόμενες την αδράνεια των αρχών – έχουν γεμίσει τις πόλεις και τα χωριά με κεραίες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την αρχή της προφύλαξης και τις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων.