Από την 1η Νοεμβρίου το γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανανεώνεται εκ βάθρων.

Δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στα μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το γραφείο Τύπου θα ενισχυθεί σε τεχνικό εξοπλισμό και μέσα, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποδοτικό στην προσέγγιση του νεανικού κοινού.

Μέσα στο πνεύμα αυτό αναζητήθηκε η επαγγελματική συνεργασία με νέους επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν την απαιτούμενη τεχνική γνώση, την όρεξη και ενθουσιασμό που απαιτείται για να μπορέσει το Κίνημα όχι μόνο να διατηρήσει την καλή επικοινωνιακή του εικόνα αλλά και να διευρύνει το ακροατήριο του.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι οι νέοι μας συνεργάτες είναι:

Η κα. Αλεξάνδρα Θυμίδη έχει σπουδάσει στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη δημοσιογραφία και ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων,  με εμπειρία στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Αλεξάνδρα Θυμίδη

Ο κ. Μιχάλης Μενελάου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοσιογραφίας και εργάστηκε για σειρά ετών στον κυπριακό έντυπο Τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Μιχάλης Μενελάου

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα δημοσιογραφική ομάδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.