Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Χαράλαμπος Θεοπέμπτου συνδιοργανώνει με την Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας και με τα Δημαρχεία Στροβόλου και Λευκωσίας εκδήλωση ‘CΥcling in the city 2022 – Μετα-κινούμαι στον Στρόβολο και στη Λευκωσία’. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου.

Με τη συμμετοχή σας στο CΥcling in the city 2022, την Κυριακή 10 Απριλίου, γίνεστε και εσείς ένας από τους πολίτες της πρωτεύουσας, που θα στείλει το δικό του μήνυμα για τα πολλαπλά οφέλη του ποδηλάτου στις μετακινήσεις μας στην πόλη. Τα οφέλη του ποδηλάτου είναι πολλαπλά τόσο στις μετακινήσεις μας στην πόλη, όσο και στην ανάγκη δημιουργίας ασφαλών ποδηλατοδρόμων  που να συνδέσουν τα προάστεια με το κέντρο της πόλης.

Η ποδηλατική διαδρομή πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 10 Απριλίου, και θα ξεκινήσει από την κατοικία της Πρέσβειρας της Ολλανδίας στην οδό Κορνηλίου στον Στρόβολο (πίσω από το Αρεταίειο Νοσοκομείο), στις 9:30 το πρωί. Θα υπάρχει ακόμη μια διαδρομή, πιο σύντομη, για λιγότερο έμπειρους ποδηλάτες, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη Βουλή των Αντιπροσώπων (Νεχρού 1). Η διαδρομή αυτή θα ξεκινήσει στις 10:00.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://fb.me/e/1JqbwLCsA