Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/7 στο ξενοδοχείο Atrium Zenon η συνέλευση των μελών του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στην επαρχιακή Λάρνακας στη παρουσία του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργου Περδίκη και του β’ εκτελεστικού Γραμματέα κ. Γιώργου Στυλιανίδη.

Η συνέλευση που έγινε μέσα σε ένα ζεστό κλίμα και τηρώντας όλους τους κανόνες των διαταγμάτων, έγινε εν όψει του έκτακτου συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών που πραγματοποιείται στις 26 Ιουλίου προκειμένου να παραταθεί η θητεία των εκλογικών οργάνων του Κινήματος και να εκλεγεί νέος Πρόεδρος του Κινήματος.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας ευχαρίστησαν τον κ.  Περδίκη για την προσφορά του ως Πρόεδρος του Κινήματος από το 2014 μέχρι σήμερα.  Έγινε συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις στα εθνικά θέματα και για τα τοπικά ζητήματα όπως την ολοκλήρωση της μετακίνησης των δεξαμενών πετρελαιοειδών από τη πόλη της Λάρνακας και την δημιουργία της πανεπιστημιακής σχολής. 

Σήμερα Τρίτη 14/7 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό στην παρουσία του Προέδρου κ. Γιώργου Περδίκη. Στην συγκέντρωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γ. Περδίκης.

Επαρχιακή Λάρνακας 2Επαρχιακή Λάρνακας 2