Οι τελευταίες βροχές ανέδειξαν τη γύμνια των αρχών να προστατεύσουν τους πολίτες.

Όταν αντιδράσαμε επειδή μπήκαν οι μπουλντόζες στις κοίτες των ρυακιών και εξαφάνισαν δέντρα και βλάστηση κάποιοι μας είπαν υπερβολικούς. Καθαρίζω δεν σημαίνει ότι εξαφανίζω κάθε είδους βλάστησης και κόβω αιωνόβια δέντρα δήθεν για προληπτικούς λόγους. Ειδικότερα όταν δεν υπάρχει το στοιχείο του κινδύνου για τους πολίτες κάτι που πολλοί χρησιμοποιούν ως δικαιολογία τις σφαγές των δέντρων.

Δρόμος υποχώρησε και είναι κίνδυνος θάνατος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ο δρόμος αυτός οδηγεί στο Πράσινο Σημείο που λειτούργησε εδώ και ένα περίπου μήνα.

Ελαστικά αυτοκινήτων, μπάζα, κομμένα δέντρα έχουν αφεθεί στην κοίτη του ρυακιού. Πιο κάτω ένα μικρό γεφύρι έχει καταστεί άκρως επικίνδυνο. Στις επόμενες βροχές αν δεν παρθούν μέτρα ίσως να θρηνήσουμε θύματα.

Ούτε λόγος για διέλευση φορτηγού από το πιο πάνω γεφύρι.

Κάτοικος της περιοχής έχει αποστείλει επιστολή τόσο στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας όσο και στον Δήμο Πάφου (12/4/2017) χωρίς απάντηση από κανένα. Κατέχουμε και τις δύο επιστολές.

Επίσης οι συνεχείς προφορικές ενοχλήσεις έπεσαν στο κενό.

Οι κάτοικοι εκπέμπουν με αγωνία σήμα κινδύνου.

Σε επί τόπου επίσκεψη μας διαπιστώσαμε ότι τα πιο πάνω ευσταθούν και η άμεση παρέμβαση και συνεργασία Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας και Δήμου Πάφου – αφού το γεφύρι βρίσκεται στο σύνορο τους – είναι επιβεβλημένη για να λυθεί αυτό το πρόβλημα.