Επιστολή απέστειλε στην Πρόεδρο και τα Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης αναφορικά με την επανέναρξη των εκποιήσεων από τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης δανείων (Altamira, Gordian κλπ).

Όπως αναφέρει ο κ. Περδίκης στην επιστολή του, το θέμα έθεσε κατά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τη Δευτέρα 07/09. Ο βουλευτής του Κινήματος επαναλαμβάνει την εισήγησή του να απευθυνθεί η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στους αρμόδιους φορείς και να ζητήσει επέκταση της αναστολής των εκποιήσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020.

«Σας υπενθυμίζω ότι είχατε εισηγηθεί να περιμένουμε να τεθεί το θέμα στην προγραμματιζόμενη για σήμερα (σ.σ. 09/09/20) συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά την αναβολή της συνεδρίασης των Αρχηγών των Πολιτικών Κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεωρώ ότι επιβεβαιώνεται η θέση μου για άμεση δράση εκ μέρους της Επιτροπής», αναφέρει ο κ. Περδίκης.

«Επιβάλλεται να τοποθετηθούμε άμεσα ως Κοινοβουλευτική Επιτροπή», καταλήγει η επιστολή του βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗΣ