Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού που αρχίζει επίσημα από την 1 – 8 Δεκεμβρίου διοργανώνει εθελοντικές δράσεις και εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό τη βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Ο πρώτος σταθμός της εθελοντικής μας δράσης θα είναι στις 28 Νοεμβρίου στις 09:30 π.μ. όπου αντιπροσωπεία και στελέχη του Κινήματος θα επισκεφθούν το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά. Εκεί θα παραδοθούν τα πακέτα ειδών πρώτης ανάγκης που έχουν μαζευτεί από τους εθελοντές μας για τους πολιτικούς πρόσφυγες.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 04 Δεκεμβρίου στον Χώρο Πρασίνου στην οδό Αιγύπτου, Κάψαλος στη Λεμεσό μεταξύ 11:00 – 11:30 π.μ., η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού μέσα στο πλαίσιο εθελοντισμού θα παραχωρήσει στον Δήμο Λεμεσού ως δωρεά δυο παγκάκια.

Η σειρά εθελοντικών μας δράσεων, κλείνει με τη δράση της Γυναικείας Κίνησης Οικολόγων η οποία σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο, διοργανώνουν   Παγκύπρια αιμοδοσία η οποία πραγματοποιείται από τις 4 μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου στις πιο κάτω επαρχίες:

  • Λάρνακα: Παρασκευή 4/12, ώρα 18:00-20:00 στην Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας – Κέντρο Αιμοδοσίας
  • Πάφος: Παρασκευή 4/12, ώρα 15:00 – 19:00 στην αίθουσα της εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου
  • Λευκωσία: Σάββατο 5/12, ώρα 8:00-13:30 στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης
  • Λεμεσός: Σάββατο 5/12, ώρα 10:00-13:00 στην αίθουσα Δεξιώσεων Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στη Λεμεσό.

Η προσφορά και η βοήθεια ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολή περίοδο είναι πολύτιμη για όλους τους συνανθρώπους μας. Το χαμόγελο ενός παιδιού αλλά και η χαρά μιας οικογένειας είναι αξία ανεκτίμητη.