Φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται στην παραλία του ξενοδοχείου Άνασσα. Μετά το σκάνδαλο (και την επέμβαση με μπουλτόζες) για την περιβόητη συναυλία, κάποιοι επιμένουν να προκαλούν.

Είναι σε όλους γνωστό ότι για να λειτουργήσει το πιο πάνω ξενοδοχείο έχουν τεθεί αυστηροί όροι, ως προς τη χρήση της παραλίας.

Η ηχορύπανση και φωτισμός ήταν από τους όρους που τέθηκαν για την προστασία σπάνιων ειδών όπως είναι η χελώνα και η φώκια.

Πέρα από τις σπηλιές της φώκιας, η παραλία του Ασπρόκρεμου είναι βιότοπος για δεκάδες χελώνες, οι οποίες έρχονται να αφήσουν τα αυγά τους.

Τις τελευταίες μέρες είδαμε αναρτήσεις του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο με φωτογραφίες που παρουσιάζουν την παραλία του ξενοδοχείου με φαναράκια και μουσικά όργανα.

Την ίδια ώρα που ο ιδιοκτήτης του πιο πάνω ξενοδοχείου καταγγέλλει το φαινόμενο της ηχορύπανσης (στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου και πολύ καλά κάνει) ο ίδιος αρνείται να εφαρμόσει τους όρους που τέθηκαν για την χρήση της παραλίας μπροστά στο ξενοδοχείο του.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές (Επαρχιακή Διοίκηση, Τμήμα Δασών, Τμήμα Περιβάλλοντος) όπως φροντίσουν άμεσα να αρθούν όλες οι παράνομες δραστηριότητες.

anassa222

anassa 1